Profil

PROFIL

 

Firmaet drives til dagligt af Cliff Egeberg, der siden han fik kørekort, har haft en kæmpe interesse og viden inden for biler. Cliff er udlært automekaniker hos Autopartner i Ødsted, hvor Porsche er hovedmærket. Her startede han som lærling i 15 års alderen, og allerede som 16 årig købte han hans første Porsche 911, som der blev hans følgesvend i det næste årti, i form af at bilen ikke blot skulle stå i et udstillingsvindue, men også med det formål som en Porsche er bygget til- Nemlig at bilen skulle bruges som en køremaskine på landeveje og baner.

Cliff har altid fulgt med i udviklingen af bilverdenen, hvor han har arbejdet med alt der kan forekomme i et autoværksted- lige fra mekanisk arbejde, fejlsøgning, pladesmed og dækmand. Således er værkstedet også fyldt op med værktøj, maskiner og testudstyr til alle disse formål, der gør at firmaet kan påtage sig nærmest alle tænklige opgaver, indenfor de fleste bilmærker. Så ingen dage er ens, og der er altid nye opgaver i firmaet hver eneste dag.

Desuden til cv’et kan nævnes gennemgående renoveringsprojekter inden for en række kendte mærker, der har bragt en bred viden inden for nærmest alle mekaniske opgaver.
Deltagelse i større events som DM i bilstereo, samt været deltager gentagne gange ved Danmarks hurtigste bil, og er aktiv deltager i alt fra træf, trackdays og div, motorløb i både ind- og udland, altsammen med flotte resultater.

Med denne brede erfaring inden for bilverdenen, valgte Cliff i starten af 2010 og starte selvstændig, og har siden da, været inde i en rivende udvikling.

Har du spørgsmål vedr. salgsbiler, er du naturligvis velkommen til at kontakte Egeberg Trading via mail eller på telefon 29622924.

 

Med venlig hilsen

Egeberg Trading